Kunstwerk van Rotterdam op maat

schilderij van rotterdam op maat afscheidscadeau of trouwcadeau

Laat een persoonlijk kunstwerk van je favoriete stad maken. Mooi voor in huis boven de bank of bij je thuiswerkplek. Ook een origineel cadeau om zakelijk als afscheidscadeau of relatiegeschenk te geven.

Lees hier over Govart's aanpak bij maatwerk of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

 

Schilderij van Rotterdam op maat laten maken voor in huis of kantoor 

Stap 1: Jouw wens

Allereerst bespreken we samen hoe het werk er uit zou moeten zien. Welke gebouwen, bruggen en andere bouwwerken zie je graag terug in het werk? Of is er juist een bepaalde plek in de stad die veel voor jou of jouw bedrijf betekent? 

Ter ondersteuning kun je foto’s van de stad/plekken sturen die jou inspireren. Zo krijg ik een goed beeld van jouw ideeën.

 

Schilderij van Rotterdam op maat laten maken voor in huis of kantoor

Stap 2: Formaat, inlijsting & Prijs

Vervolgens bepalen we samen welk formaat het beste bij de voorstelling past. Voor skylines zijn bijvoorbeeld liggende formaten mooi. Van een opzichzelfstaand gebouw kan een staand formaat juist goed werken. Bedenk ook waar het werk stras komt te hangen en welk formaat hier het beste past.

Hierna heb je de keuze om het werk in te laten lijsten, met of zonder passe-partout. Of dat je dit liever zelf laat doen.

Nu in grote lijnen het beeld, het formaat en het materiaal bekend zijn, kan ik een inschatting maken van de kosten. Je ontvangt een offerte per mail hierin de prijs en een inschatting van de doorlooptijd tot het werk klaar is.

 

Schilderij van Rotterdam op maat laten maken voor in huis of kantoor

Stap 3: Schetsontwerp

Aan de slag! Ik maak eerst een schetsontwerp en stuur deze naar je toe. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om telefonisch of per mail feedback te geven. Zodra het ontwerp helemaal naar wens is, gaan we door naar de volgende stap: de uitwerking.

 

Schilderij van Rotterdam op maat laten maken voor in huis of kantoor

Stap 4: Uitwerking

Met de schets als leidraad ga ik over tot het maken van het uiteindelijke werk. Houd rekening met een tijdbestek van drie a vier weken, voordat het werk goed en wel klaar is. 

 

schilderij in opdracht van rotterdam

Stap 5: Onthulling!

En dan is het tijd voor de onthulling van jouw unieke werk!

Je ontvangt het werk, al dan niet ingelijst, thuis. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

Tot slot vind ik het altijd erg leuk om een foto te ontvangen van de plek waar het werk is komen te hangen!

 

Geïnteresseerd in een persoonlijk werk van je favoriete stad op maat of heb je nog vragen? 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Neem contact op

Collectie schilderijen van Rotterdam