Shipping policy

Printing on demand

De art prints worden speciaal op bestelling gemaakt. Wij hebben geen voorraad, maar zorgen ervoor dat jouw print na bestelling zo snel mogelijk in productie gaat bij de kunstdrukkerij. Inlijsten gebeurd eveneens op bestelling en worden met de hand op maat gemaakt. De losse en ingelijste prints worden dan binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd.

Verzendkosten

Voor verzenden binnen Nederland wordt een tarief van €5,95 gehanteerd. Voor verzending naar een Waddeneiland geldt een Waddentoeslag en deze zal apart gefactureerd worden. 

Verzenden met spoed

Is er haast bij geboden, dan is het mogelijk om bestellingen tegen meerkosten met spoed te verzenden. De extra kosten voor een zending die binnen 12 uur levering garandeert bedragen 14,- inclusief BTW. Deze meerkosten worden apart in rekening gebracht per factuur.

Verzenden naar het buitenland

Wil je een werk naar het buitenland versturen, dan worden deze kosten eveneens apart gefactureerd indien het land niet in de lijst bij de checkout voorkomt. Zie onderstaande tabel voor de kosten per land binnen Europa.

Overzicht verzendkosten buitenland binnen Europa (prijzen 2023)

België (BE) €10,77
Bosnië-Herzegovina (BA) €48,35
Bulgarije (BG) €48,35
Denemarken (DK) €33,76
Duitsland (DE) €12,70
Estland (EE) €48,35
Finland (FI) €42,17
Frankrijk (FR) €38,-
Griekenland (GR) €62,17
Groot-Brittannië (GB) €38,-
Hongarije (HU) €48,35
Ierland (IE) €48,35
IJsland (IS) €70,45
Italië (IT) €40,76
Kroatië (HR) €48,35
Letland (LV) €48,35
Liechtenstein (LI) €33,84
Litouwen (LT) €82,89
Luxemburg (LU) €22,10
Monaco (MC) €54,57
Noorwegen (NO) €91,45
Oostenrijk (AT) €22,10
Polen (PL) €48,53
Portugal (PT) €44,21
Roemenië (RO) €48,35
Servië (RS) €48,35
Slovenië (SI) €48,35
Slowakije (SK) €48,35
Spanje (ES) €40,76
Tsjechië (CZ) €48,35
Zweden (SE) €34,55
Zwitserland (CH) €75,70
   
 
Alle prijzen zijn inclusief BTW  
   

Verzendwijze en track & trace

Bestellingen worden per koerier verzonden. Zodra je pakket bij de koerier is aangemeld ontvang je een track & trace code, zodat je precies weet wanneer je jouw Art of Rotterdam werk kunt ontvangen! De op de website vermelde levertijden zijn slechts richtlijnen en ik geef daarop geen garanties. Eventuele vertraging in de levering door deze koerier valt dan ook buiten mijn aansprakelijkheid. Uiteraard zal ik mijn best doen om ervoor te zorgen dat het proces zo soepel mogelijk verloopt.

Verpakkingsmateriaal

Losse prints worden voorzien van beschermfolie en opgerold in een langwerpige rechthoekig verpakking van stevig karton. Ingelijste prints worden voorzien van schuimplastic ter bescherming tegen stoten en verpakt in een platte verpakking van stevig karton.

Retourneren

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Garantie

Ik doe logischerwijze mijn best om de prints in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal ik kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging. Neem contact op via info@govart.nl.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ik raad u aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@govart.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.